Jeste li znali da dijelovi našeg tijela mogu otkriti puno o našoj osobnosti?

Jeste li znali da dijelovi našeg tijela mogu otkriti puno o našoj osobnosti?

Ako razmislite malo bolje, svi mi svakodnevno igramo razne uloge i nosimo maske kako bi se bolje uklopili u društvo i bili prihvaćeni. Provedene su čak i studije koje dokazuju kako pokreti ili geste mogu otkriti prave emocije osobe.

Što otkriva kosa?

Boja vaše kose je važan faktor vaše osobnosti. Postoje razne boje kose, ali studije ukazuju na to da su djevojke s plavom kosom pune samopouzdanja te napominju kako je boja kose povezana s inteligencijom.

Što otkriva lice?

Osobe kojima izraz lica pokazuje kako se osjećaju trebali bi jako pripaziti i naučiti kontrolirati svoje emocije. Osobe koje imaju usko lice su često one kojima poklanjamo naše povjerenje. Smatra se da oblo lice imaju lažljivci.

Što otkrivaju oči?

Znate i sami da postoje razne boje očiju i one otkrivaju karakter osobe. Plavooki ljudi nisu baš fizički i psihički jake osobe. Plave i smeđe oči pokazuju koliko je osoba emotivna i oni su često u emotivnom konfliktu sami sa sobom.

Što otkrivaju uši?

Stručnjaci kažu kako postoji više od 50 različitih oblika ušiju. U slučaju da je gornji dio uha veći od donjeg, osoba je prilično inteligentna. Ako su uši ravne, radi se o kreativnoj osobi. Izbočene uši pokazuju kako je osoba željna pažnje, piše Ordinacija.

Facebook Komentari