Vladu trese groznica Agrokora, ostaje li Martina Dalić ili Ante Ramljak, evo što Jandroković kaže o strogo povjerljivom sastanku u Vladi na tu temu

Zamjenik predsjednika HDZ-a, Gordan Jandroković, boravio je u Varaždinu u sklopu održavanja obljetnice stranke i tim je povodom odgovarao na pitanja novinara.

Komentirao je situaciju u Agrokoru i otkrio da je u Vladi održan sastanak.

“Imali smo sastanak u vrlo uskom krugu i ne želim odavati o čemu smo razgovarali. To su takve vrste sastanaka s kojim nikad nisam odavao takve vrste stvari, pa neću učiniti ni ovoga puta”, rekao je Jandroković.

“Predsjednik Vlade donijet će odluku čim odluči da je to pravi moment”, rekao je Jandroković.
Ne mogu vam reći puno više od ovoga što sam vam rekao, molim da to shvatite. Radilo se o takvoj vrsti sastanka na kojem smo razgovarali o Agrokoru, najvažnije je privesti nagodbu kraju, očuvati najveći dio hrvatske prehrambene industrije, to je ono što nas vodi u donošenju svih najvažnijih odluka. Važemo i donosimo najbolja moguća rješenja u interesu hrvatskog naroda, poručio je Jandroković u Varaždinu.

Upitan je li Martina Dalić nezamjenjiva u Vladi, Jandroković je rekao da će Plenković donijeti odluke koje se tiču budućeg funkcioniranja Vlade, te da je Vlada tim i da donose odluke sukladno procedurama, piše N1.

Facebook Komentari