VIDEO Kakav mađioničarski trik s više od 140 milijuna pregleda: Prepilio kćer knjigama na pola

Nevjerojatan mađioničarski trik, tokom kojeg je otac doslovno “podijelio” svoju kćer na dva dijela uz pomoć knjiga, izazvao je veliku raspravu na društvenim mrežama i zapanjeni gledatelji pitali su se “kako je to učinio”.

Amerikanac Justin Flom podijelio je na “Facebooku” video na kojem se vidi beba Haven koju je, kako se čini, podijelio na dva dijela dok je mirno ležala na krevetu i pomicala ruke i noge.

Video je vrlo brzo prikupio više od 140 milijuna pregleda. Jedna od popularnijih teorija ističe da je uz pomoć ogledala “sakrio” pravo tijelo. U videu se Justin prišuljao Haven koja je spavala na stolu. Sjeo je pored nje i s dvije knjige je “podijelio” od trupa na dolje. Djevojčica se zatim probudila i znatiželjno pogledala oca, prije nego što ju je ponovo sastavio. Haven nije ozlijeđena tijekom izvođenja trika, a čak se i smijala. Još jedna teorija korisnika društvenih mreža je da je ispod stola druga pregrada u kojoj su sakrivene bebine noge. Drugi su naveli da kamera nije snimala cijeli trik. Pojedini smatraju da se radi o montiranoj snimci, prenosi dailymail, piše Večernji.

Facebook Komentari