Policija objasnila što se dogodilo u stravičnoj nesreći na Slavonskoj: Mlada žena čekala je zeleno na semaforu u svom Fiatu Puntu….

Ad

U petak oko 15.50 sati u stravičnoj prometnoj nesreći na Slavonskoj aveniji u Zagrebu poginula je mlada žena, koja je bila za volanom Fiata Punta.

PU zagrebačka objavila je danas priopćenje:

’48-godišnjak je upravljao kombijem marke VW Transporter zagrebačkih registarskih oznaka sjevernim kolnikom Slavonske avenije u smjeru zapada. Istočnije od raskrižja s Ulicom Sv. Ivana i Savskom cestom, kombijem je zahvatio mekani teren s južne strane kolnika i lijevom bočnom stanom naletio na betonski okvir i zaštitnu metalnu ogradu, a zatim nastavio kretanje kolnikom. Prednjim dijelom vozila naletio na stražnji dio osobnog automobila marke Fiat Punto zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 25-godišnjakinja, a bila je zaustavljena ispred raskrižja zbog crvenog svjetla na semaforu.

Na mjestu događaja smrtno je stradala 25-godišnjakinja, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zbog prometne nesreće promet Slavonskom avenijom u smjeru zapada bio je obustavljen od 15.50 do 19.45 sati’.

Facebook Komentari