VIDEO Svađa Pernara i Martine Dalić: Ona se cereka, kao što se cerekala na konferenciji za medije…

Ad

Zastupnik Živog zida Ivan Pernar na današnjoj je sjednici saborskog odbora pokušao postaviti pitanje potpredsjednici Vlade RH Martini Dalić oko Agrokora. Nezadovoljan ponašanjem potpredsjednice i predsjedavajućeg Darinka Kosora demonstrativno je napustio odbor, a o svemu se oglasio na fb-u, što prenosimo u cijelosti.

“Gospođo Dalić da sam ja htio u formi zastupničkog pitanja postavljati pitanja ja ne bi ovdje dolazio niti biste vi ovdje bili. Mi smo ovdje došli čuti od vas odgovore, a vi se cerekate na isti način kako ste se cerekala na tiskovnoj konferenciji. Samo se smijete i izrugujete svima nama ovdje i izbjegavate dati odgovore na pitanja koja ste nam dužna ovdje dati. Koliko je bila vrijednost hipoteke za kredit koji ste odobrila?

Gospođa Dalić dala je odgovor samo na prvo pitanje koje sam joj uputio (da je bila član Nadzornog odbora HBOR-a koji je odobrio kredit Todorićevim poduzećima), a na pitanje kolika je po njoj vrijednost pogona u PIK Vrbovcu (jamstva za taj kredit), ako se ne varam kredit je bio 267 milijuna kuna i po kojoj vrijednosti ona misli da će se moći prodati taj pogon, na to pitanje odgovora nema. Iz tog odgovora vidjeli bi zapravo kolika je stručnost potpredsjednice Vlade”, napisao je Pernar.

Martina Dalić: Da, oko Lex Agrokora konzultiran je i Ante Ramljak, a komunikacijske stručnjake iz Agrokora koristilo je i Ministarstvo gospodarstva

VIDEO Nešto je smiješno: Ministrica Dalić prezentirala Lex Agrokor i onda prasnula u smijeh

Facebook Komentari