SDP-ovka u Požegi dala ostavku zbog macho muškarčina koji se okupljaju po ćoškovima birtija

Tamara Puač više nije predsjednica Gradskog odbora SDP-a grada Požege, piše Požega.eu.
Kako sama kaže, pojedinci iz stranke nikako se nisu mogli pomiriti s činjenicom da je na čelu stranke “neposlušna žena”. Puač je svega tri mjeseca nakon izbora zbog tih pritisaka očito prekipjelo pa je na mjesto predsjednice podnijela neopozivu ostavku.

“Mogu li se, u ovoj našoj zlatnoj dolini kvazipolitičari i njihova piskarala odmaknuti od svojih urođenih i duboko ukorijenjenih poimanja kako su žene, pa i njihove “vlastite”, bića drugog reda, nesposobne za samostalno prosuđivanje, donošenje i iznošenje vlastitih stavova, već da im zato trebaju neke “mačo muškarčine”. Oni moraju znati da ja ipak ne pripadam tim bićima drugog reda.
Dajem neopozivu ostavku na mjesto predsjednice SDP-a gradske organizacije Požega, jer ono što sam doživjela od oporbe unutar stranke odnosno pojedinih članova Gradskog odbora nešto je preko čega ne mogu i neću prijeći. Ostavljam to onim naglo probuđenim “mačo muškarčinama“ koji se okupljaju po ćoškovima birtija i koji su najpametniji i misle da sve znaju i sve umiju”, pojasnila je Puač za Požega.eu.

Facebook Komentari