Culej: Jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra, a Vučić je i dalje četnički huškač

Saborski zastupnik Stevo Culej rekao je da zna na što predsjednica misli kad govori o političarima s ruba.

“Ja jako dobro znam što je predsjednica mislila kada je govorila o političarima s ruba političkog spektra koji se uredno pojavljuju kada je HDZ na vlasti i marširaju po Zagrebu”, rekao je Culej i otkrio kako je riječ o stranci Dražena Keleminca, A-HSP-u.

“Ja sam sto posto siguran da predsjednica nije mislila na mene. Što se tiče branitelja, oni su uvijek imali podršku ove predsjednice za razliku od drugih predsjednika. Puno su kilometara, truda i volje potrošili da bi ona bila predsjednica i da bi uklonili prošlog predsjednika. Ako je bilo nesporazuma, to će se ispraviti. Branitelji su posjetljiva populacija i razumljiva je njihova reakcija”, rekao je te dodao kako je siguran da će predsjednica ubrzo objasniti svoje izjave.

Đakić razmišlja o tome hoće li dati potporu predjednici na izborima. Što mislite o tom stavu?

Ne mislim o ničijim stavu ništa, imam svoj stav još od 90-ih godina. Svoje najmere nisam nikada govorio, a neću ni emocije.

Je li pogriješila predsjednica?

Ratova je bilo, ratova će biti. Vučić je bio i na inauguraciji, on je predstavnik Srbije iako ja smatram da je on i dalje ono što je i bio: Četnički huškač iz ’90. i ’91. zajedno s Jovanom Paroškim i ostalima… Ali, on je predstavnik Srbije i s nekim moraš razgovarati, prenosi N1.

Predsjednica RH objasnila tko su politički marginalci; Vučić s kojim sam ja razgovarala je europski Vučić, evo što je posjet donio

Facebook Komentari