Prilika za ljude s kešom: Državni stanovi, uglavnom u lošem stanju na super lokacijama

Ministarstvo državne imovine objavilo je poziv za podnošenje ponuda za kupnju ukupno 33 nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske.

Pristigle ponude za stanove otvarat će se 28. ožujka kada ističe i rok za podnošenje ponuda, a najboljim ponuditeljima smatrat će se oni koji su, naravno, ponudili najvišu cijenu. Svi stanovi se prodaju u zatečenom stanju “Viđeno-kupljeno”, objasnili su u Ministarstvu, prenosi Dnevnik.

Na adresi Vrbanićeva 58 prodaje stan od 29,64 metara kvadratnih. Početna cijena je 251.000,00 kuna, dok jamčevina iznosi 25.100,00.

Radi se o stanu na prvom katu zgrade koji se sastoji od sobe, kupaonice i predsoblja. U opisu nekretnine piše da je zapuštena i da se ne održava. “U sklopu kupaonice je i prostor za pripremu hrane”, navedeno je kao nedostatak nekretnine.

I dok se ovaj stan nalazi u širem centru grada, nude se i nekretnine u samom centru. Tako se na adresi Ilica 31 prodaje stan od 41,42 metara kvadratnih s početnom cijenom od 319 tisuća kuna. Sastoji se od dvije sobe, kuhinje i hodnika. Na četvrtom je katu ulične zgrade, a u opisu nekretnine navodi se da je u trošnom stanju i da je potrebna adaptacija. Naglašena je i mala visina.

Razgledavanje stanova bit će moguće 09. ožujka od 13 do 14 sati i 16. ožujka u istom terminu, a detalje možete pronaći na stranicama Ministarstva državne imovine.

Facebook Komentari