Tragedija u Bjelovaru: Otac nakon svađe usmrtio sina koji je došao vidjeti – svoje dijete

U poslijepodnevnim satima u Bjelovaru u obiteljskoj kući u Vinkovićevom naselju dogodilo se stravično ubojstvo, potvrdili su iz PU Bjelovarsko-bilogorske. Riječ je o smrtno stradalom Sanjinu Vujčiću (40), zaposleniku Zavoda za hitnu medicinu bjelovarsko bilogorske županije kojega je pištoljem usmrtio vlastiti otac Radovan Vujčić (61), javlja Večernji.

Prema neslužbenim informacijama do sukoba je došla kada je preminuli Sanjin Vujčić došao u obiteljsku kuću oca kako bi vidio svoje dijete koje je, nakon razvoda roditelja, stanovalo u kući s majkom. Navodno je Sanjin bio razveden od supruge s kojom je imao dijete te su oni ostali živjeti u kući s njegovim ocem za koju je Sanjin navodno imao zabranu pristupa. Otac je pištoljem usmrtio svoga sina Sanjina nakon što je došlo do svađe.

Susjedi kažu kako su čuli pucanj oko 18 sati, ali još su uvijek u nevjerici. Prema njima su, kažu, obojica uvijek bili susretljivi, a za njihove probleme su znali gotovo svi jer su se uglavnom odvijali javno, često i preko društvenih mreža, kazala je jedna od susjeda koja želi ostati anonima.

Ovo, naime, nije prvi put da su se otac i sin sukobili, zapravo, prije tri mjeseca između njih je došlo do fizičkog obračuna ispred nogometnog stadiona NK Bjelovar. Otac i sin susreli su se na nogometnoj utakmici gdje je nakon svađe otac, navodno, nasrnuo nožem na Sanjina koji se uspio obraniti da bi zatim brutalno pretukao oca koji je ujedno doživio i srčani udar te je hitno bio prebačen u KBC Zagreb. Kako bi saznali više detalja očekuje se službeno priopćenje Županijskog državnog odvjetništva o ovom tragičnom događaju, piše Večernji.

Facebook Komentari