Prosvjednici: Predsjednica RH nas je izdala, Bulj: Vučić je Šešeljev pomoćnik, i on je kriv za ono što se događalo u Hrvatskoj, njemu je mjesto u Remetincu

“Trebao je otići u Glinu i ispričati se građanima srpske nacionalnosti jer ih je pozivao na Veliku Srbiju. Ono što je Vučić jedino zaslužio je – pravac u Remetinec”, komentirao je Bulj dolaska Vučića u Zagreb.

Među provjednicima na Markovom trgu je i nekoliko saborskih zastupnika, a među njima je i Miro Bulj.

“Žalosti me što je ovaj prosvjed zabranjen, jer se radi o obiteljima branitelja koji su u ratu dali svoje živote. To je djelo koalicije koja je na vlasti, HDZ-a i Pupovčev SDSS. Vučić je već trebao biti spreman ispriku”, kazao je Miro Bulj, saborski zastupnik Mosta, prenosi N1.

“Trebao je otići u Glinu i ispričati se građanima srpske nacionalnosti jer ih je pozivao na Veliku Srbiju. Ono što je Vučić jedino zaslužio je – pravac u Remetinec”, kazao je Bulj.

Na pitanje da komentira poruku prosvjednika da ih je predsjednica Grabar Kitarović izdala, kazao je: “Smatram da je ovaj potez predsjednice u najmanju ruku loš, i to nakon izjava Vulina koji zastupa četničke stavove.”

“Vučić je Šešeljev pomoćnik, i on je kriv za ono što se događalo u Hrvatskoj, njemu je mjesto u Remetincu”, poručio je Bulj.

Policija je zabranila prosvjed protiv Vučića na Trgu sv. Marka, pa su branitelji ostali na Trgu bana Jelačića

Share This Article