Siščanka čijeg su supruga likvidirali džihadisti: Dovedite te pse meni. Ili me odvedite gdje god jesu, dajte mi šest sati sa svakim od njih

Ad

Zarobljene džihadiste trenutno drže kurdske snage u Siriji, a Dragana Haines je poručila kako obećava da će nakon što završi s njima biti živi, ali da nije sigurna hoće li uopće željeti biti, prenosi RTL.

Siščanka čijeg su supruga Davida Hainesa smaknuli islamski teroristi komentirala je vijesti o njihovom uhićenju. “Dovedite te pse meni”, poručila je za britanski The Times.

Zarobljene džihadiste trenutno drže kurdske snage u Siriji, a Dragana Haines je poručila kako obećava da će nakon što završi s njima biti živi, ali da nije sigurna hoće li uopće željeti biti.

“Dovedite te pse meni. Ili me odvedite gdje god jesu, dajte mi šest sati sa svakim od njih. Obećavam da će biti živi nakon što završim s njima. Nisam sigurna da će to htjeti biti”, kazala je Dragana.

Britanski ministar obrane Tobias Ellwood želi da im se sudi na Međunarodnom sudu za ratne zločine u Haagu. Isti su ljudi, osim Hainesa, ubili i njegovog kolegu Alana Henninga, američke novinare Jamesa Foleya i Stevena Sotloffa te Amerikanca Petera Kassiga, piše The Times.

Facebook Komentari