Milan Bandić o dugu SDP-a od 10 milijuna kuna za kampanju 2009. godine: Di su pare?

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, komentirao je situaciju vezanu za presudu Visokog trgovačkog suda prema kojoj SDP treba platiti za njegovu kampanju 2009. godine s kamatama i sudskim troškovima skoro 10 milijuna kuna.

“Riješio sam ja to, to više nije moj problem. Kada me iz SDP-a nisu htjeli podržati kao kandidata za predsjednika države, tada sam i napustio stranku. Iza toga nisam imao s njima kontakt o toj temi, a ni inače.

Kolege iz bivše stranke, koju sam i ja djelomice stvarao, to su moji učenici. Ponekad učenici nadmaše učitelja, ponekad ostanu na razini učitelja, a ponekad ne nadmaše učitelja. Što im se događa, to vi znate bolje od mene”, kazao je Bandić, prenosi Zagreb.info.

Nije želio komentirati tko je kriv za tu situaciju jer kako je rekao nije njegov problem.

“Čiji je to dug? Ja bih samo postavio pitanje di su pare? Ja nemam veze s parama Još jednom ponavljam – Di su pare?”, upitao je Bandić.

Podsjetimo, Televizija Sljeme je, nad kojom je u međuvremenu otvoren stečaj, podsjetimo, dobila presudu po kojoj joj SDP treba podmiriti 4,3 milijuna kuna glavnice, a tome treba pridodati i kamate i sudske i tako se stiglo do skoro 10 milijuna. Danas je, inače, posljednji dan za dogovor između SDP-a i Ljubičića jer presuda s današnjim danom postaje izvršna.

SDP se odlučio na razgovore s Ljubičićem i predstavnicima TV Sljeme da izbjegne ovrhu, u kampanji je tada bio i Borislav Malešević, koji je u posljednjoj radio za Plenkovića

SDP-u prijeti još jedna milijunska ovrha, za drugi krug lokalnih izbora 2009. godine

Facebook Komentari