HNS: Sastanak oko suradnje hrvatske seniorske i mlade reprezentacije

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza danas je održan sastanak na temu aktivnosti i suradnje hrvatske seniorske i mlade reprezentacije, kojem su prisustvovali izbornici Zlatko Dalić i Nenad Gračan.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker pozdravio je izbornike Dalića i Gračana, poželio im uspješnu godinu i najavio maksimalnu podršku Saveza u ostvarivanju ciljeva.

Uz direktora natjecanja i infrastrukture Marijana Kustića i glavnog instruktora HNS-a Sretena Ćuka, Dalić i Gračan razgovarali su o predstojećim aktivnostima dviju reprezentacija, posebno prijateljskim utakmicama A reprezentacije i kvalifikacijskim susretima U-21 reprezentacije, i pritom pokazali veliku usklađenost i kooperativnost u pogledu korištenja igrača koji mogu igrati za obje selekcije.

U natjecateljskom pogledu, pred hrvatskom A reprezentacijom ove je godine FIFA Svjetsko prvenstvo u Rusiji te Uefina Liga nacija u jesenskom dijelu kalendara. Mlada reprezentacija se, pak, bori za odlazak na Europsko prvenstvo. Nakon prve polovice kvalifikacija, Hrvatska U-21 drži čelnu poziciju zajedno s Grčkom (13 bodova), ispred Bjelorusije i Češke (po 7 bodova).

Share This Article