Jandroković o Vulinu: Destruktivni signali koji mogu pokvariti sve

Gordan Jandroković dolazeći na sastanak u Vladu gdje su ranije već stigli Branko Bačić i Vladimir Šeks te Branimir Glavaš i Josip Salapić, komentirao je današnje izjave srbijanskog ministra obrane Aleksandra Vulina.

“To je izjava koja svakako ne pridonosi pozitivnom ozračju koje bi trebalo biti vezano uz posjet predsjednika Srbije Vučića. To su signali koji su destruktivni i mogu pokvariti sve napore koji su dosad učinjeni da bi do tog susreta uopće došlo i da bi on dao i određen pozitivan rezultat. To je posao koji bi sam predsjednik Srbije trebao napraviti jer Vulin je njegov blizak suradnik. Trebao i reći svojim suradnicima da paze što govore”, rekao je Jandroković.
Predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić rekao je da bi se “Vučić trebao očitovati o mitomanskim izjavama svojih ministara Dačića i Vulina”.

Podsjetimo, ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin rekao je da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašli iz politike i javnog života Hrvatske i da “očekuje da će predsjednika Srbije Aleksandra Vučića tijekom posjete Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici”, javlja N1.

Vulin: Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima, pokušati doći do njega i ubiti ga, kao u Srebrenici

Facebook Komentari