Ponekad žene nisu ni svjesne da će partnera nekim potezom ostaviti povrijeđenim, evo primjera

Okidač za ljubomoru leži u puno stvari, a ponekad žene nisu ni svjesne da će partnera nekim potezom ostaviti povrijeđenim.

1. Smijanje tuđim šalama

Ako je nešto smiješno, vi ćete se nasmijati, i to je posve normalna reakcija. Možda ne razmišljate je li šalu ispričao muškarac ili žena, no vaš partner će zasigurno primijetiti spol vic-majstora. Pogotovo ako mu često spominjete kako volite njegove šale, a duhovitost smatrate privlačnom kvalitetom kod jačeg spola.

2. Spominjanje muških imena kolega

On želi čuti detalje iz vašeg poslovnog života, ali ne i rečenice koje započinju s: ‘Ivan je danas ispričao tako dobar vic’. To mu smeta jer, smatra, odaje bliskost s Ivanom. Krivo, dakako, no nerijetko muškarci tako razmišljaju.

3. Imate muškog najboljeg prijatelja

Koliko god vaš odnos bio platonski, partner će dvojiti može li se izroditi nešto više iz tog prijateljstva. Pokušajte mu objasniti da je prijatelj – prijatelj, ne ljubavnik, ako smatrate da to zaslužuje.

4. Spominjanje dobrih starih vremena s bivšim

Ako ne želite da se vaš partner pita jeste li još uvijek romantično zainteresirani za svog bivšeg dečka, nemojte tog muškarca spominjati u partnerovom društvu.

5. Kada provodite slobodne dane bez njega

Odlazak na godišnji odmor s prijateljima, odnosno bez partnera za njega je jasan znak da ne volite provoditi duža vremenska razdoblja u njegovom društvu. Opet, objasnite mu da griješi, piše N1.

Share This Article