Bernardić: Plenković jednako Ramljak. Neka Plenković na pet jezika kaže kako se kaže pljačka

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u izjavi novinarima prozvao je Vladu zbog afere Agrokor. Dotaknuo se i prijeteće blokade računa SDP-a.

Na pitanje kojim mehanizmima misli spriječiti blokadu računa SDP-a, zadnji rok je petak, Bernardić je kazao: “Bez obzira na sve koji SDP-u žele nanijeti štetu i koji spiniraju, riješit ću i taj probem. Bez brige, SDP neće završiti u blokadi, riješit ću i taj problem, SDP raste i nastavit će rasti.”

Bernardić nije odgovorio na novinarsko pitanje zašto kolegama iz stranke nije kazao za ovrhu.

Podsjetimo, sudskom odlukom SDP morao podmiriti troškove Televiziji Sljeme zbog predizborne kampanje Milana Bandića iz 2009. u iznosu od 4,3 milijuna kuna, što se u međuvremenu s kamatama i sudskim troškovima udvostručilo. Iz SDP-a su ranije najvaili da će u zakonom predviđenom roku, pred Vrhovnim sudom pokrenuti postupak revizije presude.

“Važno je da razgovaramo o Agrokoru. Dakle, jučer smo čuli kako Plenković govori na pet jezika. Neka Plenković na pet jezika kaže kako se kaže pljačka. A vas pitam da pitate 27.000 zaposlenika Agrokora – koji ne mogu cijeli život zaraditi koliko Ramljakovi savjetnici zarade za mjesec dana – pitajte njih kako se osjećaju”, rekao je Bernardić.

“Nema skrivanja. Plenković jednako Ramljak. Ode li Ramljak odlazi i Plenković, ode li Plenković odlazi i Ramljak”, dodao je, prenosi N1.

Ramljakove muke po savjetnicima: Njegov “unakrsni” savjetnik – u Agrokoru dao ostavku zbog kaznene prijave za TLM, a koga za masnu naknadu zapravo savjetuje PJT Partners?

Facebook Komentari