Bandić novinarima: Imate li vi nešto protiv Dinama? To je simbol Hrvatske!

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sudjelovao je na svečanosti proslave 15. godina zagrebačke Poliklinike za zaštitu djece i mladih.

Pohvalio je rad poliklinike.

“15 godina prošlo kao dlanom o dlan. Poliklinika za zaštitu djece i mladih je bila prva takva ustanova u Europi 2002. kada smo to osnivali i prva je i danas”, rekao je Bandić, a zatim nastavio odgovarati na novinarska pitanja.

Komentirao je, pritom, vijest da SDP nije podmirio troškove kampanje 2010., da su dugovi narasli i sada stranci prijeti ovrha 10 milijuna kuna.

“Prvo dopustite da podsjetim da ne komentiram sudske presude. Ako se ne varam, to je moja četvrta kandidatura za gradonačelnika Zagreba, bio sam kandidat SDP-a. Listu za gradsku skupštinu nosio je predsjednik SDP-a, Zoran Milanović. Ja se ne bavim time, vidim da ćete to razvodniti, dopustite mi da ponovim”, rekao je.

Nešto rječitiji je bio po pitanju upravljanja Dinamovim stadionom.

“Grad će potpisati sve što je u skladu s pozitivnim zakonskim propisima i Zakonom o javnoj nabavi. Ne interesira me tko je u pitanju, samo da sve bude u skladu s propisima”, rekao je na pitanje hoće li posao održavanja stadiona dobiti tvrtka Dinamovog direktora Miljenka Sakomana.

Na pitanje treba li Grad Zagreb plaćati najam stadiona Dinamu, odgovorio je: “Kad budu plaćali svi, onda će i Dinamo. Dok ne budu, grad će snositi troškove održavanja. Imate li vi nešto protiv Dinama? Nemojte. Dinamo je kultni hrvatski klub, to je simbol Hrvatske, pustite to. Neka svatko radi svoj posao.”, prenosi N1.

Facebook Komentari