Još jedan vladajući ne slaže se s Ramljakovim potezima: Ja ne bih tako na njegovom mjestu

Izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak dostavio je Vladi dokumentaciju vezanu uz angažiranje savjetnika u Agrokoru, priopćeno je iz Banskih dvora.

Detalje troškova vezanih uz podizvođače koje je angažirao savjetnik za restrukturiranje AlixPartners prošli je tjedan od Ramljaka zatražio premijer Andrej Plenković. Na sastanku u Vladi bila je i Martina Dalić. Dokumenti će se detaljno će se analizirati te će nakon toga Vlada odlučiti o daljnjim koracima.

Proteklih dana mediji su pisali da je, između ostalih, tvrtka Texo Management sklopila ugovor s tvrtkom AlixPartners za savjetovanje o restrukturiranju Agrokora na temelju kojeg svakoga tjedna naplaćuje za poslove savjetovanja gotovo 250.000 kuna i to potkrepljuju fakturama. Texo Management, u kojemu je do imenovanja za povjerenika u Agrokoru radio Ante Ramljak.

Čini se da, nakon predsjednika Sabora i predsjednice Republike, problem sa savjetnicima u Agrokoru počinju imati i ministri. “Da sam na mjestu g. Ramljaka, ja ne bih dopustio angažman moje bivše tvrtke na ovim poslovima”, kaže ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, prenosi HRT.

Facebook Komentari