Istraživanje otkrilo kakve muškarce žene najviše vole i što donosi velika razlika u visini

Istraživanje otkrilo kakve muškarce žene najviše vole.

Izgleda da se ženama niski muškarci ne sviđaju baš previše. U Koreji je provedeni istraživanje na 7,850 parova kroz jedan duži period. Dr. Kitae Sohn zaključio je da velika razlika u visini između žene i muškarca ukazuje na veću sreću žene u vezi ili braku. Osim toga, dokazano je da je kod žena to dobro utječe na reproduktivni sustav. Znanstvenici zapravo vrlo jednostavno kažu: “Žene vole visoke muškarce”, a za to ne postoji neki poseban razlog i oni ne znaju objasniti zašto.

Dr. Sohn dodaje da je isto s hranom. Neki vole masnu, slanu ili slatku hranu, a da ne znaju opisati zašto, ali želja za takvom hranom može se povezati s instinktom za preživljavanje iz prahistorjiskog doba.

Neka su istraživanja pokazala da visoki muškarci izgledaju kao osobe kojima možete vjerovati te da su vrlo sposobni, pa češće dobivaju posao. Visoki muškarci više su zadovoljni svojim životom, jer imaju veće samopouzdanje i znaju da su privlačniji drugima.

Za ovo sve možemo osuditi evoluciju. Žene privlače visoki muškarci, jer to na nekom prapovijesnoj instinktivnoj razini govori da su bolji lovci, piše Ordinacija.

Facebook Komentari