I Cro Cop je rezigniran: Koje smo mi smeće od pravne države…

Facebook

Čitam i ne vjerujem… Neki Nijemac kod Požege izbo susjeda dok je ovaj bio na WC-u, isti taj poremećeni monstrum prije dva dana drugom je susjedu škarama za metal odrezao noge psu i dokrajčio ga nožem… Umjesto da odmah dobije pritvor, njega puste isti dan???, napisao je Mirko Filipović na Facebooku.

Riječ je o slučaju Nijemca Dannyja Fränkela, koji je u petak nožem pokušao ubiti svog susjeda, a prije toga izmasakrirao drugom susjedu psa.

Cro Cop se čudi kako je takav monstrum uopće bio na slobodi.

– Koje smo mi smeće od pravne države… Taj koji je odlučio da se ovog pusti treba dobiti iste sekunde nogu u guzicu i kaznenu prijavu. Ali ništa od toga neće biti. To se u Americi sigurno ne bi dogodilo, kod nas će brzo van jer je ‘lud’ i ima ‘psihičke smetnje’. Još ako se dosjeti izjaviti da se liječio kod svog psihijatra u Bosni jer ga je bilo sram u Njemačkoj, nema straha da će dugo biti u zatvoru kod nas – dodao je Mirko.

Komentarom o liječenju u Bosni Cro Cop je očito aludirao na Davida Komšića. Njemu u Zagrebu sude za ubojstvo Kristine Krupljan (18), s kojom je bio u ljubavnoj vezi od 8. razreda i koju je izbo nožem 88 puta.

Davidova majka rekla je na suđenju da su sina vodili psihijatru, ali u Bosnu jer nisu htjeli da se zna za to u Zagrebu.

Nakon što je masakrirao psa, policija ga pustila kući, a ujutro je nožem teško ozlijedio susjeda – došao mu je u kuću u WC

Facebook Komentari