Evo koje su pozitivne i negativne strane svakog zaljubljenog horoskopskog znaka

Ulazak u ozbiljnu vezu obično znači prihvaćanje svih partnerovih vrlina i mana, makar nam je ovo drugo prilično teško. No, svatko ima mračnu stranu, što je potpuno normalno, ali na njoj treba raditi kao i na vrlinama.

Evo koje su pozitivne i negativne strane svakog zaljubljenog horoskopskog znaka:

Ovan

Zaljubljeni Ovnovi direktni su i iskreni u svojim namjerama jer nemaju vremena igrati igrice i praviti se nedostupni. Ako im se netko sviđa, to će mu odmah dati do znanja.

Negativno: Ovnovska narav je prilično teška i uvijek sebe stavljaju prve. Njihova ultimativna reakcija na sve negativno je bijes jer imaju osjetljiv ego i ne znaju kako drukčije reagirati.

Bik

Bikovi su uvijek spremni planirati i izgraditi zajednički život s partnerom. Odani su i predani te im nije problem voditi računa o svakodnevnim sitnicama jer su stabilni i praktični.

Negativno: Obožavaju sigurnost i komfor pa neočekivane stvari vrlo lako uzdrmaju i naruše njihovu rutinu.

Blizanci

Kada osjećaju da se mogu opustiti, Blizanci su vrlo zabavni sugovornici i žele saznati sve o partneru. Otvoreni su za učenje i obožavaju uzbudljive avanture, zavođenje na dnevnoj razini i provođenje zabavnog vremena s partnerom.

Negativno: S obzirom da su promjenjiv zračni znak, Blizanci često stvari prepuštaju slučaju. Iako se lako posvađaju, ne vole drame pa čekaju partnera da riješi probleme. Takva pasivnost nije dobra u ozbiljnim vezama.

Rak

Zaljubljeni Rakovi otvoreno dijele s partnerom svoje osjećaje, a ako su povrijeđeni ili uzrujani, neće šutjeti. To je vrlo dobra osobina jer upućuje da na to da je ovaj znak spreman baciti se na rješavanje problema. S Rakom će partner uvijek osjetiti da je pažen i mažen.

Negativno: Iako su nježni i pažljivi, Rakovi imaju tvrdu ‘ljušturu’. Čak i ako si jako povezana s nekim Rakom, on nekad ne voli govoriti kako se točno osjeća jer želi zaštititi ranjivu stranu svoje osobnosti.

Lav

Lavlja sklonost drami u friškim vezama prelazi u divne romantične geste. Kada su zaljubljeni i predani, njihov ego miruje. Dragu osobu će obasipati darovima, lijepim riječima i znakovima pažnje.

Negativno: Lavovi vole da sve sve vrti oko njih i ako ne dobivaju istu količinu pažnje koju daju, nastaju problemi. U takvim situacijama sebe će gledati kao žrtvu koju se iskorištava, piše Net.hr.

Djevica

Kada je Djevica u uravnoteženoj vezi, pažljiva je i predana i sve je u najboljem redu. Njezina sklonost kritici je smanjena, a sklonost zapažanju detalja iskorištava da bi vezu učinila još boljom.

Negativno: Kao i svi promjenjivi znakovi, Djevica nije dobra u konfrontacijama i sukobima. Zna dobro komunicirati, ali nerijetko probleme sprema pod tepih.

Vaga

Zaljubljene Vage su odlični partneri koje odmah rješavaju eventualne probleme. Mirne su, ali šarmantne i vole provoditi vrijeme s voljenom osobom.

Negativno: Ovo je znak koji uvijek pokušava naći balans u svom životu te zna biti vrlo neodlučan.

Škorpion

Nema toga što Škorpion neće napraviti za osobu koju voli. Ovo su jedinstveni, intenzivni partneri koji žude za potpunom predanošću, a to traže i od druge strane.

Negativno: Na svijet često gledaju kao na mračno, opasno mjesto, a na život nešto s čim se trebaju konstantno boriti.

Strijelac

Optimistični i otvoreni, Stijelci u vezama obožavaju s partnerom istraživati nova mjesta, kulture, upoznavati nove ljude. S njima nikada nije dosadno i uvijek su spremni za diskusije o različitim temama.

Strijelci su također promjenjiv znak pa znaju biti neodlučni i nedosljedni. Vole slobodu i promjene pa u jednom trenutku mogu djelovati hladno, dok su u drugom opet strastveni i zainteresirani.

Jarac

Jarci su oprezni kada je o ljubavi riječ, ali kada vole onda ruše zidove i postaju pažljivi, posvećeni i pouzdani. Svaki trenutak s partnerom žele iskoristiti na najbolji mogući način i veza im je na prvom mjestu.

Negativno: U odnosu koji im je važan mogu se ponašati kao šefovi jer vole držati kontrolu nad situacijom.

Vodenjak

Zaljubljeni Vodenjaci su pronicljivi i intuitivni te traže originalne načine kako se još više približiti partneru. Često su emocionalno blokirani, ali kada im netko puno znači, otvaraju se i povjeravaju.

Negativno: Ovi ekscentrici zodijaka prilično su kompleksnog karaktera i ne vole lance i okove u vezama.

Ribe

Ribe, kao zadnji znak zodijaka, imaju u sebi malo od svakog znaka, što ih čini mudrima i suosjećajnima. Predivni su partneri koji će sve učiniti za voljenu osobu jer tako funkcioniraju i vole bezuvjetno.

Negativno: Ribe su vodeni znak, ali i promjenjiv te su zbog toga podložne i može ih se lako povrijediti, piše Net.hr.

Facebook Komentari