Strinavić Salapiću: Ovršni zakon nastao je voljom stranačke vojske koja je po naputku svojih šefova izručila preko 320.000 blokiranih građana u hranidbeni lanac javnim bilježnicima, odvjetnicima, Fini

Glavni tajnik Udruge Blokirani Mario Strinavić na svom je fb-u kritizirao državnog tajnika Josipa Salapića zbog stavova koje je iznio u radijskoj emisiji:

Poštovani gospodine Salapiću !

U potpuno ste u pravu kad govorite da Ovršni zakon nije socijalni problem, on uistinu nije socijalni nego isključivi “politički ” problem.

On je nastao isključivo političkom voljom vlade i Hrvatskog Sabora, odnosno stranačke vojske koja je po naputku svojih šefova izručila preko 320.000 blokiranih građana u hranidbeni lanac javnim bilježnicima, odvjetnicima, Fini. Onog trenutka kad se sve popljačkalo u sramotnoj pljački koja se zvala “pretvorba i privatizacija” okrenuli ste se sramotnoj pljački hrvatskih građana.

Rezultat takve politike vidimo danas, a to je potpuno raslojeno hrvatsko društvo i potpuni demografski slom za koji nisu odgovorni građanini koje pokušavate svaliti krivicu nego upravo Vi, stranačko rukopoloženi podložnici,politički prevrtači i preletači..

Gospodine Salapiću zaštićeni račun se ne može otvoriti samo tako, on se isključivo može otvoriti na temelju “ovršnog prijedloga”. Ako tih 70.000 blokiranih građana ima zaštićene račune, a nisu više u blokadi, zašto i zbog čega nisu od strane FINA-e zatvoreni?

Udruga Blokirani vam neće biti smokvin list preko kojeg će te skrivati i ponovo ozakonjavati kriminal kojeg više ne možete sakriti i nikakav oblik pritiska kako na predsjednicu Kervatin tako i na ostale članove predsjedništva udruge Blokirani vam je uzaludan. Mi se sa ljudskim sudbinama blokiranih građana nećemo kockati, jer jedino mi znamo njihove probleme, napisao je Strinavić.

Baksa: Ne dopuštamo da se blokirani koriste kao smokvin list kako bi se iza njih skrivalo ozakonjenje zakona koji ne daje nikakve rezultate

Facebook Komentari