VIDEO Novi singl zagrebačkog benda: Heidi inače šeće psa, no ovaj put prošetala je “Vuka”

Heidi šeće psa predstavlja novu pjesmu pod nazivom “Vuk”. Ovo je treći singl grupe za koji je tekst i glazbu napisao Hrvoje Borošić, a aranžman potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Heidi šeće psa.

Glazbeni producent benda je Skansi u čijem studiju je pjesma i snimljena. Radijska premijera singla bila je u emisiji Svijet diskografije Zlatka Turkalja na 2. programu HR-a. Za pjesmu Vuk snimljen je i video spot u režiji Pozitiv TV-a, a možete ga pogledati ovdje:

U bendu su Smiljana Štrbac Heidi, vokal, Hrvoje Borošić, gitarist i autor, Goran Horvat na bubnjevima, Zvonimir Čaić na bas gitari i Ronald Fak na solo gitari.

Pjevačica Heidi ima dugogodišnje iskustvo na pozornici, kao prateći vokal u nekoliko bendova te kao dugogodišnja plesačica u plesnoj skupini Tihane Škrinjarić. Nova pjesma joj je posebno prirasla srcu.

“Vuk” mi je jedna od najdražih pjesama koje izvodimo jer, iako govori o prekidu, što samo po sebi nije baš vesela tema, zrači vedrinom i optimizmom. Nadam se da će je i publika tako doživjeti i zavoljeti kao i naša prethodna dva singla, ” kaže Heidi koja jedva čeka koncert u Jiggyiju 9. veljače na kojem će premijerno prošetati Vuka.

Raniji radovi

Heidi šeće psa su se javnosti prvi put predstavili prije godinu dana singlom “Još sam tu”.

Krajem ljeta 2017. godine objavili su pjesmu “Reći ćeš mi sutra” kojom su započeli suradnju sa Skansijem. Pjesma je odlično prihvaćena od strane publike i radijskih urednika te se plasirala i na veći broj top lista na radio postajama.

U međuvremenu su održali i nekoliko live nastupa u zagrebačkim rock klubovima i stvorili svoj već prepoznatljivi zvuk.

Autor pjesama Borošić objašnjava u kojem smjeru ide stvaralaštvo grupe.

“U imenu benda imamo psa, ovaj aktualni singl zove se “Vuk”, a uskoro ćemo snimati i pjesmu “Njegova mačka”. Nedavno mi je moj dragi prijatelj na tu temu rekao: Ako ovako nastavite uskoro ćete imati cijeli zoološki vrt oko sebe, ” kaže Hrvoje Borošić koji se kao autor okušao i u šansoni, na hrvatskim festivalima.Share This Article