Pavićev drugi naslov na Australian Openu u samo 16 sati

Mate Pavić u samo 16 sati razmaka uspio je osvojiti dva naslova na Australian Openu. U subotu je u slavio u finalu parova s Oliverom Marachom, a jutros je naslov uzeo i u miksu.

S Kanađankom Gabrielom Dabrowski slavio je protiv Mađarice Timee Babos i Indijca Rohana Bopanne s 2:6, 6:4, 11:9. Bio mu je to drugi Grand slam naslov u mješovitim parovima, prvi je uzeo 2016. kada je osvojio US Open.

Nakon pobjede bio je prilično uzbuđen.

– Bit ću kratak. Prvo bih čestitao Timei Babos te Rohanu Bopanni na sjajnom meču. Želim vam svu sreću. Nadam se da ćete igrati zajedno i vratiti se sljedeće godine te pokušate biti bolji, rekao je Pavić što je nasmijalo njegove protivnike. Zatim je pohvalio svog trenera.

– Počeli smo surađivati u Stockholmu, radili smo prilično naporno. Pitao sam ga hoće li mi se to isplatiti, a on mi je jamčio da hoće. Čini se da se isplatilo, zar ne, treneru?, upitao je Pavić i ponovno sve nasmijao, a zatim se malo uozbiljio: – Jučerašnji i današnji dan su nevjerojatni. Osjećam ogromnu sreću i čast. Vidimo se i sljedeće godine, nadam se da ću ponoviti ovaj rezultat, piše Večernji.

Facebook Komentari