Bandić: Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest….

Milan Bandić ponovno se vozi u svom Audiju. Da je auto stigao sa servisa izvijestio je na svom Instagramu.

“Javljamo svekolikom zabrinutom pučanstvu radosnu vijest da se vratio naš stari auto sa servisa i da nema više ‘strašnog’ zamjenskog automobila i da kao i do sada može mirno spavati”, napisao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uz fotografiju objavljenu na njegovom Instagramu.

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik privukao je pozornost javnosti kada je početkom tjedna na jedan službeni događaj došao u luksuznom Mercedesu daruvarskih registarskih oznaka, umjesto u svom Audiju A6.

Iz Grada su kasnije pojasnili da se radi o zamjenskom automobilu jer je Bandićevo vozilo na servisu, a zbog luskuznog zamjenskog automobila Bandić je sazvao i konferenciju za medije.

“Da smo napravili tri vrtića i škole, ne bih vidio ovoliko televizija ovdje. Ja mislim da smo mi u banani. 2018. u Hrvatskoj bavit se ovim stvarima je ispod dostojanstva, imamo važnijih problema”, kazao je tada Bandić koji je dodao i da bi o cijelom slučaju Oliver Frljić mogao napraviti predstavu.

Na presici nije želio odgovoriti do kada će koristiti zamjensko vozilo te je tek kratko poručio: “To je strašno”.

Bandić se ne može načuditi medijskoj pozornosti oko auta koji ga ne košta ništa: Jadni su mediji i televizije, dalekovidnice, koje se bave ovim čim se mi bavimo. Ovo je karikatura

Share This Article