Muenchenska zračna luka traži radnike u Hrvatskoj, u Zagrebu susret s poslodavcima

Muenchenska zračna luka traži radnike u Hrvatskoj. Potencijalni zaposlenici moći će se u Zagrebu susresti s poslodavcima, ali iako nude primamljive radne uvjete, AeroGround Flughafen München dosad i nije imao velik odaziv prilikom organiziranja sličnih događaja.

Muku s radnicima za pojedina zanimanja ne muči samo Hrvatska. I za život vrlo poželjna Njemačka traži zaposlenike na sve strane.

U petak i subotu u Zagrebu organiziraju događaj za potencijalne zaposlenike muenchenske zračne luke. Iako se na takvim događajima nude primamljive plaće i radni uvjeti, organizatori napominju da je i dalje odziv na njih nedovoljno velik.

”Za sad je interes preko web stranice iskazalo 300-injak ljudi. Ali prema iskustvu znamo da ih neće doći ni pola. U Mariboru nam je došlo sto ljudi i svih sto smo ih primili”, rekao je j razgovoru za portal DNEVNIK.hr Vito Babič, organizator susreta potencijalnih zaposlenika i predstavnika zračne luke.

A nude zaista primamljive uvijete. Između ostalog – 13. plaću, godišnji odmor u trajanju od 30 dana (na temelju petodnevnog radnog tjedna), pomoć prilikom smještaja, dodatak za rad u inozemstvu kojeg primaju svi zaposlenici sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj…

”U prvoj fazi tražimo osoblje koje će biti zaduženo za opskrbu zrakoplova u minhenskoj zračnoj luci. Zaposlenici se brinu o opremanju zrakoplova, utovaru i istovaru prtljage te pravodobnom dolasku putnika i posade na let.Naš je posao dinamičan, zabavan i organiziran na temelju najnovijih tehnoloških rješenja. Budući da su zaposlenici u minhenskoj zračnoj luci najbolji tim, zajedno se zabavljamo, povezujemo na ‘team-building’ susretima, dodatno obrazujemo, napredujemo u karijeri, a primamo i dodatke i nagrade.

Svjesni smo činjenice da su zaposlenici poduzeća njegov najveći kapital. U našem slučaju to se odražava izravno jer unatoč svim tehnološkim postignućima i mnogobrojnim zračnim linijama zračna bi luka bez njih doslovno stala”, stoji na njihovoj mrežnoj stranici.

Facebook Komentari