Bijes navijača? Mirku Aliloviću porazbijali prozore na kući

Ni rukometaši ne mogu pobjeći bijesu navijača. Nakon što je u odlučujućoj utakmici za polufinale EP-a Hrvatska izgubila protiv Francuske (27:30), vandali su porazbijali prozore na kući vratara Mirka Alilovića. Hrvatski rukometni vratar ima kuću na Rabu.

Mirko na europskoj smotri nije bio u dobroj formi, čak ga je izbornik Červar zamijenio nakon utakmice protiv Islanda, pa ga ponovno vratio nakon Bjelorusije.

U dvoboju protiv Francuza Alilović je imao samo sedam obrana. Često je bio na meti kritika navijača, a slab učinak u porazu od Francuza huliganima je bio okidač da naprave nepodopštinu. Mirkova supruga Iva na svom je Facebooku objavila kako im je netko nakon utakmice kamenjem porazbijao prozore, vitraže i krov kuće na Rabu, a o slučaju se oglasila i policija.

– Policija postupa po dojavi koju je zaprimila u 10.15 sati o oštećenju obiteljske kuće u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke u mjestu Palit na Rabu. Policija poduzima sve mjere u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih relevantnih okolnosti – doznaju 24sata iz PU primorsko-goranske.

Share This Article