Esih: Svima smo trn u oku

Saborska zastupnica i zastupnica u Skupštini Grada Zagreba Bruna Esih najavila je kako će i u Saboru postati aktivna kao što je u Skupštini

“Skupština je zahtijevala i dobila moju veliku pozornost, jer smo od birača dobili priliku participirati u donošenju odluka. U Saboru smo oporba i vladajućima i oporbi. Kao takvi svima smo trn u oku. Svjesna sam da je to politička pozornica na kojoj se očekuje veća aktivnost, bez obzira na to što je to prečesto jalov posao. Uz to gradimo stranku iz temelja i to oduzima najviše vremena”, rekla je Esih za 24 sata.

Kolika je njezina politička ambicija i koliko misli politički “trajati”?

“Moja, odnosno naša ambicija je stvoriti dosljednu stranku koja će dugoročno biti najjači predstavnik izvornog hrvatskog svjetonazora i najčvršći zaštitnik hrvatskih interesa. Ne bavimo se pakiranjem politike, nemamo ambalažu ni otisnut rok trajanja.”

Kao politički uspjeh istaknula je ulazak u Sabor s 11. mjesta na izbornoj listi i to s velikim brojem preferencijalnih glasova.
“Na izborima u Zagrebu bila sam ispred kandidata HDZ-a, a Neovisni za Hrvatsku – NHR ima tek jednog zastupnika manje od SDP-a. Velikih neuspjeha ne vidim što ne znači da sam na neuspjeh imuna”, rekla je Esih.

O sebi je, kaže, čula dosta laži, no jednu ističe: “Najblesavija je da je Stjepan Mesić vjenčani kum mojih roditelja”. 


Facebook Komentari