Hoće li Maras razveseliti svoje protivnike: Razmišljao sam ovih dana da li da napustim politiku, jesam li ja svoju dionicu odradio……

Gordan Maras, zastupnik SDP-a, javio se na fb-u sa svojim recentnim razmišljanjima:

Razmišljao sam ovih dana da li da napustim politiku, jesam li ja svoju dionicu odradio i da li sve ovo ima smisla.
Proteklih nekoliko tjedana suočio sam se sa nekim problemima kao vjerojatno i mnogi od vas. Ništa strašno, nemam se pravo žaliti jer svi imaju nešto.

Gledam djecu kako prebrzo odrastaju i pitam se svaki dan pružam li im dovoljno, ne materijalno, nego pružam li im dovoljno sebe zbog svog posla kao roditelj.

Sa druge strane nisam zadovoljan kada vidim da neki moji kolege slabo pariraju našim političkim protivnicima, ali to kao da ih ne brine. Imam osječaj da bi rađe vodili stranku od 10% nego bili obični članovi one koji ima potporu 40% naših sugrađana. Kao da misle samo na sebe.

Ja nisam takav. Meni je politika prvenstveno odgovornost prema vama i emocija. Dajem se u svoj posao 100%.
Nikada vas ne bi izdao i sve ću napraviti da moja stranka bude bolja. Ne radi sebe, naših članova, nego radi vas i budućnosti naše djece.

Zato sam odlučio da ću ostati, raditi za vas kao nikada do sada. Možda će nekom biti krivo, ali ja se ne predajem i vjerujte mi da ću uspjeti. Bez obzira na to koliko politika bila surova, ponekad nesposobna i koliko se činila besmislena.
Dok god me podržavate, ja sam vaš i vi ste moji.

Bez kalkulacije, zadrške i fige u džepu.

Za bolji Zagreb, Hrvatsku i bolju budućnost naše djece! Tražim sada vašu podršku i nadam se da ću je dobiti!
Iskreno vaš Gordan
, napisao je na fb-u.

Facebook Komentari