Grmoja: Kada gledamo Živi zid, njihove kritike su opće naravi, a mi govorimo o konkretnim ljudima

Državni tajnik Mosta Nikola Grmoja komentirao je tijekom gostovanja u emisiji N1 studio uživo konflikte u Saboru i izjave bivšeg člana Mosta Vlahe Orepića o stranci.

“Novinari daju preveliki prostor sukobima u Saboru. To, nažalost, prevladava, a sve što se uputi u proceduru teško dolazi na raspravu i na glasanje, stavlja se u popodnevnim satima kada građani ne prate. Mislim da moramo biti uporni, predlagati zakonske inicijative, ono na čemu ćemo inzistirati je da se promijeni kompletni sustav ili da stranke konačno nešto učine po tom pitanju”, smatra Grmoja koji je prokomentirao i trenutnu situaciju u Mostu te navode Vlahe Orepića da su se odmakli od prvotne ideje stranke.

“Ne znam po čemu smo se odmakli, on smatra da Most vodi konfliktnu politiku. Mislim da treba ukazivati na nelogičnosti i nastojim sve iznijeti u Saboru. Mislim da time ne činim sebi uslugu ali to je moj zadatak i netko to treba raditi. Kada gledamo Živi zid, njihove kritike su opće naravi, a mi govorimo o konkretnim ljudima, o otpadnoj mafiji, Pripuzu, nogometnoj mafiji, Ivici Todoriću, zakonu o arhivima.. Mogao bih nabrajati…

TE Peruća također, taj štetni projekt je zaustavljen, a iza njega su stajale Martina Dalić i Pejčinović Burić. Prozvao sam i Prvo plinarsko društvo i Centar za vozila Hrvatske. Mi se zalažemo za tržišno gospodarstvo ali ako imamo monopol privatne tvrtke koja ima sve ovlasti za registraciju vozila… Kako je privatna tvrtka dobila sve te javne ovlasti?”, rekao je Nikola.

Share This Article