Duboko grlo: Klisović je budućnost, pitanje je može li Bero preživjeti

“Pitanje je trenutka kad će se od Bernardića zatražiti da se povuče, dovoljna je još jedna negativna anketa s padom rejtinga, upitno je može li tada Bero ‘preživjeti’ konvenciju, pa je onda dobro da se u medijima vide i nova imena poput Klisovića.”

Podsjetimo, u okolnostima najnižeg rejtinga u zadnje tri godine, i glasnog nezadovoljstva dijela stranačkih dužnosnika, SDP je u Ogulinu preko vikenda održao dvodnevni sastanak vodstva stranke.

Neki od zastupnika kritizirali su u Ogulinu Zlatka Komadinu što je apriori u medijima napao moguću kandidaturu Zorana Milanovića za predsjednika države.

“Nelogično je ići kontra te moguće kandidature ako bi ona i SDP-u donijela rast rejtinga. To su sve potencijalni glasovi SDP-a. Za koga bi birači SDP-a sada glasali nego za Milanovića? Zašto to napadati ako su to i naši glasovi”, rekao je jedan od zastupnika koji je za Novi list nakon sjednice rekao i kako je dobro da se Joško Klisović, kao čovjek s besprijekornim CV-ijem, počeo javno profilirati kao lice budućnosti SDP-a.

“Pitanje je trenutka kad će se od Bernardića zatražiti da se povuče, dovoljna je još jedna negativna anketa s padom rejtinga, upitno je može li tada Bero ‘preživjeti’ konvenciju, pa je onda dobro da se u medijima vide i nova imena poput Klisovića”, kaže izvor iz SDP-a.

Bernardić je, pak, u vezi s relativno niskim rejtingom stranke rekao kako je siguran da više neće padati, da je rezultat mnogih neistina i da će rejting sigurno rasti.

Facebook Komentari