Četiri stvari koje u vezi i braku želi čuti svaka žena

Neke stvari u vezama nikad ne smijete reći, no ovo su one koje biste trebali ako želite da vaša partnerica bude sretna.

Postoje stvari koje ne smijete govoriti u vezi, no postoje one koje bi svakako trebali reći ako želite da vaša bolja polovica bude sretna i zadovoljna. Žene često znaju biti komplicirane, a kada im kažete ono što žele čuti, ponašat će se prema vama baš onako kako vi to želite. Ako vam je bitna sreća vaše partnerice, ovo su stvari koje joj obavezno morate reći.

1. Poznaješ me bolje nego itko drugi.

To je snažna fraza koja mnogo govori o vašoj vezi. Osjećaj da se uistinu poznajete osnažuje ono ‘vi’ umjesto ‘ja’. To je možda najvažnija stvar u vezi, spoznaja da pripadate nekome, tvrdi Amy Banks, stručnjakinja za veze.

2. Sviđa mi se kako si bila ljubazna prema onome nepristojnom konobaru.

Kada vam se sviđa nešto što vaša partnerica napravi, obavezno joj to istaknite, pogotovo kada je riječ o nekim normama ponašanja. Na taj joj način pokazujete što volite kod nje.

3. Možda si sve slike objesila krivo, ali svejedno si slatka.

Ako vam se nešto i ne sviđa, uvijek joj to recite tako da se ne naljuti. Kada partnerici pokažete da je volite bez obzira na njezine pogreške, to će joj još više značiti.

4. Hvala ti što si se pobrinula za to.

Na kraju napornog dana, to jako puno znači. Odnos cijelo vrijeme trebate ‘hraniti’, a najbolje ćete to učiniti kada pohvalite partnericu za nešto što je radila, piše Večernji list.

Facebook Komentari