Istaknuti član SDP-a o Mrsićevom pismu: Neki ljudi…

I dok u vrhu SDP-a ne gledaju blagonaklono na njegovo pismo, Mirando Mrsić, koji je prije nekoliko mjeseci najavio i kandidaturu za šefa stranke, poziva vodstvo da do kraja mjeseca povuče prve poteze.

SDP-ov Mirando Mrsić uputio je danas otvoreno pismo članovima stranke i zatražio od vodstva da hitno obrazloži razloge za loš rejting.

Nakon objave pisma, u kojem stoji i da je stranka ideološki izgubljena u društvenim i gospodarskim okolnostima, odmah su krenule reakcije.

“Neki ljudi, uključujući Miranda Mrsića, otkad nisu u vodstvu stranke tvrde da u stranci ništa ne valja. Pritom nanose štetu, ne misleći o tome koliko nanose štetu i hoće li uništiti stranku do kraja”, rekao je danas Ivo Jelušić, član Predsjedništva SDP-a, reporterki Nove TV Ivani Brkić Tomljenović.

Podsjetimo, u pismu je navedeno i kako se u prošloj godini SDP nije uspio konsolidirati. Mrsić smatra da se više ne smije gubiti ni sekunde. I dok u vrhu SDP-a ne gledaju blagonaklono na njegovo pismo, Mrsić, koji je prije nekoliko mjeseci najavio i kandidaturu za šefa stranke, poziva vodstvo da do kraja mjeseca povuče prve poteze.

“U ovom trenutku smatram da je nužno unutar statuta procijeniti koje su nam sve mjere potrebne da nam rejting bude bolji i da nam građani daju veće povjerenje nego danas”, kazao je Mirando Mrsić.

Novi udarac Mrsića na Bernardića: Smatram da vodstvo SDP-a do kraja mjeseca treba donijeti odluke

Facebook Komentari