Crni početak godine, četvero poginulih u prometu i dva na kupanju

Ilustracija

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Lugu Samoborskom poginule su dvije osobe.

Policija je potvrdila da su pri izlijetanju automobila s ceste poginule dvije osobe, a više informacija bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Rano jutros u Zaprešiću su se sudarila dva osobna automobila. U nesreći je poginula jedna muška osoba, izvijestila je zagrebačka policija.

Nesreća se dogodila i jutros oko 7 sati u Biogradu. Osamnaestogodišnjak pod utjecajem alkohola u Volkswagenu zadarskih registarskih oznaka sudario se s Mazdom zadarskih registarskih oznaka, kojom je, ispred njega i u istom smjeru, upravljala 36-godišnjakinja, koja je od zadobivenih ozljeda preminula.

Tragedija i na novogodišnjem kupanju u Rijeci. Dvije osobe smrtno su stradale, a treća se bori za život. Unatoč orkanskom jugu, na kupanju na Pećinama sudjelovalo je petnaestak ljudi.

Kako se doznaje, kupanje na Pećinama, podno hotela Jadran, organiziralo se četvrtu godinu za redom, a sudjelovalo je petnaestak osoba. Odustali su od plivanja, ali su, unatoč jakom jugu i velikim valovima neki odlučili ući u more i držati se za ruke. No, valovi su ih povukli te su se dvojica muškaraca utopila, a još nekoliko ih je ozlijeđeno.

U spašavanju su sudjelovali vatrogasci, pri čemu su se neki od njih ozlijedili. Sve okolnosti ove nesreće se još utvrđuju, piše HRT.

Poginuli 24-godišnji mladić i djevojka: Policija objavila detalje nesreće u Lugu Samoborskom

VIDEO Vatrogasac o spašavanju kupača: Vidio sam čovjeka kako pluta u moru, jugo nas je bacalo na sve strane

Facebook Komentari