VIDEO Britanski vidovnjak predvidio neke pomalo uznemirujuće događaje u 2018. godini

Britanski vidovnjak Craig Hamilton-Parker predvidio je pobjedu Donalda Trumpa na američkim predsjedničkim izborima, ali i izlazak Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske unije.

No, neki događaji koje najavljuje za 2018. godinu pomalo su uznemirujući. Na svom YouTube kanalu objavio je kako će u 2018. godini biti još više terorističkih napada, a masovni štrajkovi pogodit će Veliku Britaniju. Predviđa i potapanje američkog ratnog broda, ali i da će Kim Jong-una svrgnuti s vlasti u Sjevernoj Koreji.

Princ Harry i glumica Meghan Markle su ga, pak, pretekli i već ranije objavili zaruke. Predviđa i da će Donald Trump preživjeti pokušaj opoziva s vlasti. Aktivirat će se veliki vulkan u blizini Napulja, predviđa britanski vidovnjak, a veliki komad leda odvojit će se od Antarktike. Unatoč većini loših prognoza, Craig Hamilton-Parker tvrdi kako će čovječanstvo dostići veću razinu svijesti. – Duhovnost koja će ga voditi u Zlatno doba, a sukobi i poteškoće, kao i ekološke katastrofe će učiniti da se dobri ljudi okupe i povežu. U njima će se zatim javiti želja za pronalaskom stvarne svrhe ljudskog života – rekao je on, piše Večernji.

Facebook Komentari