Nije izgled ključan: 15 stvari na ženama kojima muškarci ne mogu odoljeti

Fizički izgled nije top karakteristika koja će muškarce apsolutno privući.

1. Ljubaznost
Muškarci će uvijek primijetiti dragu i ljubaznu djevojku, pogotovo ako o njoj razmišljaju kao o budućoj djevojci. To su čak i znanstvenici potvrdili. Dobro se dobrim vraća, pa ako želite dobrog dečka, bolje je biti iskreno ljubazan nego glumiti zlicu.

2. Sposobnost izvlačenja iz neugodnih situacija
Spontane reakcije u neočekivanim situacijama pokazuju tko ste zapravo i vrlo su važne za dojam. Ako priznate da ste pogriješile umjesto da se naljutite ili se pokušavate opravdati, dečki će to više cijeniti.

3. Nokti
Ženini nokti otkrivaju koliko se brine o sebi i muškarcima daju širu sliku o ženi. Oni ne očekuju savršenu manikuru, ali lijepi nokti će ih uvijek zadiviti.

4. Emotivno stanje
Djevojke koje na sve gledaju negativno i pesimistično, neće privući većinu muškaraca. Oni će primijetiti ako vas nešto muči, no ako ste konstatno negativne s vremenom će i vas početi povezivati s pesimističnim pogledom na svijet. Svakome treba netko tko će ga usrećivati i uveseljavati. Ako pak pokušate isforsirati vašu sreću, to će s vremenom izaći na vidjelo. Radije pokušajte promijeniti svoj pogled na život, radovati se malim stvarima i biti zahvalna na svemu što imate.

5. Financijsko stanje
Način na koji se ophodimo s novcem otkriva puno o nama. I isto kao što žene na osnovi toga mogu puno zaključiti o muškarcu, tako će i oni o ženama.

6. Samopouzdanje
Muškarci obožavaju žene koje znaju da su divne i prekrasne i same sebi su lijepe i kad su bez šminke u piđami i u prekrasnoj haljini i štiklama. Samopouzdanje proizlazi iznutra, iz vjere u sebe i prihvaćanje samoga sebe, s dobrim i lošim stranama, a muškarcima je to neodoljivo.

7. Stav prema drugim ženama
Prihvaćate li druge žene, ljepše i pametnije od vas ili im tražite mane kojima ćete ih “spustiti”? Budite sigurni da svako vaše odmjeravanje muškarci vide, a to uglavnom nije nimalo privlačno.

8. Stil
Vaš stil može biti odlučujući faktor zbog kojeg ćete mu se svidjeti. Zato budite ono što jeste.

9. Cipele
Muškarcima je uglavnom potpuno nerazumljivo zašto ženama treba toliko različitih cipela, ali većini njih ne mogu odoljeti. Pogotovo ako se vi osjećate dobro u njima.

10. Broj prijatelja
Važno je da imate svoj život i svoje prijatelje ili prijateljice s kojima ćete dijeliti iskustva. Ako prijatelji izostaju, to je muškarcima lagano alarm za uzbunu.

11. Gola leđa
Majice ili haljine golih leđa dobar su način da ostanete elegantni, a ženstveni. Vrlo je seksi, a opet ne otkriva previše.

12. Smijeh
Djevojke koje se ne boje pokazati svoje emocije te se smiju od srca, uvijek će očarati dečke.

13. Smisao za humor
Dečkima su cure s dobrim smislom za humor izrazito atraktivne, pogotovo ako same znaju smišljati “baze” i razumjeti šale koje oni pričaju.

14. Odmor
Pazite na sebe i odmarajte se. Ne uzimajte na sebe previše obaveza. Žene koje izgledaju odmorno, osjećaju se bolje i privlačnije su od onih umornih i neispavanih, piše Brightside.

15. Ciljevi u životu
Žene s jasnim ciljevima i ambicijama definitivno će fascinirati muškarce, a i proširiti im vidike te unijeti entuzijazam, pišu 24 sata.

Facebook Komentari