Evo što vam Zagreb nudi za doček Nove; cirkuliranje po centru uz zabavu za svakoga ponešto

Proslava Nove godine sve je bliže, a za doček svjetskim metropolama posljednjih godina konkurencija postaje i Zagreb. U gradu lokacija za provod u najluđoj noći ne nedostaje. Jedna od njih je i Fuliranje – punkt koji je dobio nagradu za najbolju adventsku lokaciju.

“Mi krećemo od 12 sati na staru godinu i to zagrijavanjem naših DJ-a Zlatnih vlasi. To su zagrebački DJ-i koji će nas provesti u glazbenom vremeplovu koji će nas provesti kroz 70, 80 i 90. Bit će tu puno sjajne glazbe, svi koji svrate već tijekom dana mogu zaplesati i zapjevati, vjerujem da će biti odlična atmosfera”, kaže Hana Klain, voditeljica komunikacija “Fuliranja”.

Zabava traje od jutra do mraka, a u ponoć će posjetitelji zaplesati uz taktove Ljetnog kina. Za svačiji ukus prilagođen je dio programa.

Novogodišnja noć ima i posebnu magiju. Na kultnom zagrebačkom “Fuliranju” koje se održava 6. put zaredom, od 15 sati na staru godinu očekuje nas radionica za djecu na temu Harry Potter, nakon toga u 18 sati kreće potraga za blagom, a za one nešto starije od 12 sati kreće zabava koja traje do dugo u noć.

Bogata glazbena ponuda čeka nas i na Strossmayerovom šetalištu. Sve je započelo 97. godine s festivalom “Cest is d’ best”, a Kraljevi ulice i danas uživaju u čarima Zagreba. S veseljem su se primili organizacije. Nekoliko dana prije dočeka ugostit će Gustafe i Zdenku Kovačiček.

“I onda ‘grande’ finale, doček Nove godine 2018. Odavde sa Strossa imamo najljepši pogled na sve vatromete, a imamo i odličnog DJ Warm up, do negdje 11 sati, a onda ide grupa Pozitivo i, kao što samo ime kaže, Pozitivom ulazimo u Novu godinu”, kaže Zlatko Petrović Pajo, organizator Adventa na Strossu.
Već tradicionalno doček Nove godine održat će se i na glavnom gradskom trgu. Atmosferu će do usijanja dovesti grupa Vatra, a potom nastupiti i Doris Dragović. Jedno je sigurno, vatre će biti, ali kiše ove godine ipak neće.
Za one dubljeg džepa, noćni klubovi i barovi još uvijek imaju nekoliko praznih stolova spremnih za rezervacije.
Zagreb krije destinacije koje će posjetiti mnogi turisti, smještajni kapaciteti gotovo su puni, a za one koji ipak ne vole gužvu – udobnost vlastitog doma uvijek je opcija, piše N1.

Facebook Komentari