Najbolji svjetski vaterpolist i hrvatski kapetan ide na prisilni odmor, za sad je – ili bazen ili život

Odluka talijanskog liječnika bilo mi je neugodno iznenađenje, molim javnost za razumjevanje vezano na bilo kakve izjave dok ne obavim dodatne pretrage i nakon tog zajedno s obitelji donesem konačnu odluku oko nastavka moje igračke karijere – rekao je Sandro Sukno

Novi pregledi Sandra Sukna, 27-godišnjeg kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije i člana talijanskog prvaka PRO Recca, najboljeg hrvatskog, ali i svjetskog igrača, pokazali su kako su srčani problemi ozbiljniji nego se u prvi trenutak mislilo te kako mora preskočiti čitavu sezonu.

Podsjetnik, Sandru je početkom listopada, nakon redovitog pregleda, kada su ustanovljeni srčani problemi, preporučen odmor dva mjeseca. Oglasili su se tim povodom i vodeći ljudi PRO Recca nakon što je se oglasio profesor Paul Zeppilli,jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.

Nakon što mu je preporučen odmor, Sandro je protekla dva mjeseca bio s obitelji u Dubrovniku. Čekao je taj novi pregled u Rimu te je s nestrpljenjem očekivao rezultate nadajući se kako će se vrlo brzo vratiti u bazen, piše HVS.

Facebook Komentari