Božićno čudo stiglo na Sljeme, tko hoće skijati, može čak i besplatno

Dobre vijesti stižu sa Sljemena vezano uz sutrašnji dan, ali i nadolazeće praznike za sve ljubitelje snježnih sportova i ostalih zimskih radosti.
Za građanstvo se u utorak, 19. prosinca, otvara Crveni spust i to skijanjem u noćnom terminu od 19 do 22 sata, a upadom ‘časti’ Grad Zagreb, obavijestili su na Facebooku iz Skijališta Sljeme i izazvali oduševljenje građana.

Nadaju se da će u četvrtak otvoriti i Bijeli spust, dok Zeleni i Plavi još nisu spremni za skijanje jer nema dovoljno snijega.

Da besplatnim noćnim skijanjem u utorak, 19. prosinca u 19 sati, počinje nova skijaška sezona na Sljemenu, priopćio je u ponedjeljak i Ured zagrebačkog gradonačelnika.

Milan Bandić otvorit će tradicionalno besplatno noćno skijanje u povodu početka nove skijaške sezone 2017./2018. na Sljemenu, a građane je pozvao sugrađane da “dođu i u što većem broju uživaju u snježnim radostima i bijelom sportu na našem Sljemenu”.

Noćno skijanje je na rasporedu od 19 do 22 sata. Za rekreativno skijanje bit će otvoren Crveni spust i pripadajuća žičara trosjed, dok su ostale staze u procesu zasnježenja.

Od srijede skijalište će raditi svaki dan od 9 do 16 sati, a utorkom i četvrtkom na rasporedu je i noćno skijanje od 19 do 22 sata.

Share This Article