Navijači Partizana otkrili tko su ljudi koje su skinuli gole i prebili. Objavili i njihove osobne karte; Jedan ozlijeđeni Hrvat zbrisao iz bolnice

Nedugo nakon što se Partizan preko svog službenog TV kanala javno oglasio o tučnjavi na južnoj tribini, tijekom 156. vječitog derbija, svoj ”glas” pustili su i navijači crno-bijelih, piše telegraf.rs.

– Da se dalje ne bi širile dezinformacije Južna Tribina sada se oglašava. Jučer je u toku derbija napadnut Jug (ne samo Alkatraz nego i ostale grupe) od strane domaćih izdajnika i hrvatskih plaćenika. Priče kako je Jug napadnut zbog paljenja zastava Jang bojs i Vandal bojs su netočne, zastave su stajale gdje i ostale i nisu zapaljene.

Ta priča da su zapaljene je laž i služila je samo kao paravan za napad i dalje kriminalne i političke igre. Ovo su Hrvati koji su plaćeni da dođu da napadnu Jug i Grobare – stoji u priopćenju.

Podsjetimo, Grobari su spomenute huligane poskidali skoro do gole kože. Prethodno su ih prebili i pokupili im satove, novčanike i dokumente.

Huligan iz Hrvatske, koji je ozlijeđen u tučnjavi pobjegao je s VMA nakon sto je primljen. Kako Telegraf.rs saznaje, on je iz ove zdravstvene ustanove nestao nakon što je pregledan.

On je inače, jedan od četvorice koji imaju teže ozljede.

Pored njega, na VMA je završio još jedan Hrvat. Radi se zapravo o mladiću koji je najviše stradao i koji ime teško nagnječenje mozga.

Na VMA su još i navijač iz Sremske Mitrovice i jedan Beograđanin, također s teškim ozljedama.

Kako smo izvijestili ranije, Splićanin Ante Firić (26) teško je ozlijeđen u tučnjavi koja je u srijedu izbila u Beogradu za vrijeme utakmice Partizana i Crvene zvezde.

Firić je, kako prenose srbijanski mediji, hospitaliziran na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) te je životno ugrožen nakon što je u huliganskom sukobu zadobio ubodnu ranu nožem u predjelu leđa, a ima i hematom na mozgu.

Firić, međutim, nije bio jedini Splićanin koji je sudjelovao u krvavom frakcijskom obračunu navijača Partizana. “Slobodna” doznaje kako su se s njim u Beogradu po istome poslu našli i još neki sugrađani, a među njima i hrvatskoj javnosti dobro poznati Damir Tovarović koji je u sukobu na južnoj tribini Partizanova stadiona također zadobio teške ozljede.

Facebook Komentari