Zna se uzrok smrti: Legendarni član Psihomodo popa nije se žalio na zdravlje

Tigran Kalebota umro je u 54. godini života.

Tigran Kalebota, bubnjar benda Psihomodo pop, naglo nas je napustio te glazbeni svijet i publiku ostavio u šoku.

Tigran je preminuo u ponedjeljak, 11. prosinca, a njegova je smrt kolege ostavila bez teksta. Menadžerica je još jučer molila za mir te nije željela davati izjave za medije. Ipak, danas je dnevnik.hr saznao što se točno dogodilo.

”Tigran je preminuo od posljedica srčanog udara. Svi smo i dalje u šoku i teško nam je povjerovati da se ovo dogodilo. Tigran se nikada nije žalio na zdravstveno stanje i, koliko znam, nije imao nikakvih problema sa zdravljem. Tim više nas je ovo iznenadilo. Pogreb će biti u četvrtak u 16 sati na Krematoriju”, kazala je Lidija Balija na upit dnevnika.hr što se točno dogodilo.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković također je iznenađen iznenadnom smrću. Izrazio je sućut obitelji iznenada umrlog hrvatskog glazbenika. ”Poštovana obitelji Kalebota, sa žalošću sam primio vijest o iznenadnoj smrti gospodina Tigrana Kalebote. U ime Hrvatskoga sabora i u moje osobno ime, molim vas, primite izraze iskrene sućuti. Odlazak gospodina Kalebote ostavit će veliku prazninu na hrvatskoj glazbenoj i kulturnoj sceni. Pamtit ćemo ga kao vrsnog glazbenika i nositelja uspjeha kultnog hrvatskog rock-sastava Psihomodo pop, čija je glazba obilježila mnoge naraštaje“, stoji u brzojavu sućuti predsjednika Sabora Jandrokovića

Podsjetimo, Tigran Kalebota je zajedno s Davorom Gopcom i Smiljanom Paradišem – Šparkeom, bio jedan od osnivača ovog kultnog benda, a s dečkima svira još od 1983. godine.

Preminuo Tigran Kalebota, bubnjar legendarnog hrvatskog benda Psihomodopopa

Facebook Komentari