U Engleskoj razmišljaju o otkazivanju derbija, zamislite, past će snijeg i gledateljima bi moglo biti hladno

Situacija u Engleskoj je više nego ozbiljna.

Veliki derbi engleskog nogometa gradskih rivala u Manchesteru, između Uniteda i Cityja (nedjelja, 17.30), mogao bi lako biti otkazan

Hrvatski prvoligaši igraju u lošim uvjetima. Kad dođe razdoblje hladnoće, kiše i snijega odmah se pokazuju sve slabosti našeg nogometa, a to su katastrofalni travnjaci i očajna infrastruktura, no ni u Engleskoj nisu imuni na otkazivanje utakmica zbog vremenskih nepogoda. Tako je u opasnost došao derbi između prve i druge momčadi Premiershipa koji je na rasporedu u nedjelju.

Naime, prognoza nije dobra – najavljuje se 20 centimetara snijega u kratkom vremenu. Bez obzira što idealni travnjak Old Trafforda može bez problema izdržati takve padaline, u Manchesteru strahuju za sigurnost gledatelja zbog niskih temperatura što bi u kombinaciji sa snijegom moglo u opasnost dovesti sve gledatelje na tribinama.

I zato se ozbiljno razmišlja o otkazivanju utakmice, a zbog istih razloga upitan je još jedan nedjeljni gradski okršaj između Liverpoola i Evertona (15.15 sati), prenosi tportal.

Facebook Komentari