Incident u splitskom Gradskom vijeću: Kerum nasrnuo na HSLS-ovca, fizički sukob spriječili vijećnici; ‘Majmune glupi! Nokautirat ću te prvom prilikom kad te uvatim, p…a ti materina!’

Ad

Taman kad smo pomislili sjednica splitskog Gradskog vijeća protiče mirno, Željko Kerum se pobrinuo da zasjedanje dođe do ruba incidenta, odnosno fizičkog obračuna s HSLS-ovcem Točijem Blaževićem, piše Slobodna Dalmacija.

Blažević je u raspravi o amandmanima na točku o izgradnji komunalne izgradnje, nakon što je završio, u polušali kazao kako se više neće do kraja sjednice javljati za riječ “na radost njegovih koalicijskih partnera, a o Kerumovima da ne govori”.

To je bilo dovoljno da se Kerum obruši na Blaževića. – Šta se ti mene stalno vataš? Majmune glupi! Nokautirat ću te prvom prilikom kad te uvatim, p….a ti materina! Ti ćeš meni pritit! – poludio je Kerum

Istom mjerom mu je uzvratio Blažević – majmune glupi, p….a tebi materina. Onda se Kerum zaletio prema Blaževiću, no spriječili su ga Saša Horvat i Miranda Ivanišević Dvornik i ostale kolege.

Vidjevši što se događa, vijećnici MOST-a i Pametnog su napustili vijećnicu. Predsjednik Jure Šundov nakon incidenta je dao pauzu od pet minuta, nakon koje mu je Jakov Prkić zamjerio zašto nije dao opomenu

– Prihvaćam sve kritike na sebe, procijenio sam da to nije potrebno, kako bi mirno nastavili sjednicu – odgovorio mu je Šundov.

-To onda znači da u ja sad mogu govoriti što hoću i nikome ništa. Ovo je mjesto nulte tolerancije na ovakve stvari. Ajmo se onda lipo svi potuć i ajmo doma! Evo sad ću i ja poludit! – podigao je glas Prkić i teatralno lupio šakokm o stol. Šundov je ostao pri svome, nakon čega je Prkić napustio vijećnicu, piše Slobodna.

Facebook Komentari