Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca napravio kaos u središnjici HDZ-a pa uhićen u akciji policije na Trgu Bana Jelačića

Nakon samoubojstva Slobodana Praljka u haaškoj sudnici u središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma u Zagrebu dogodio se incident.

Dopredsjednik udruge hrvatskih vojnih specijalaca, Ivor Bukovac, revoltiran presudom haškog suda te smrću Generala Slobodana Praljka, ušao je u prostorije središnjice na Trgu žrtava fašizma te tražio Plenkovića, da bi mu, kako kaže – pljunuo u lice.

Kako ga nije našao, tražio je druge članove predsjedništva, a s obzirom da nikog nije bilo u tom trenutku, razbacao je stvari te im psovao mater.

Nakon toga se pješice zaputio prema Trgu Bana Jelačića a gdje je došlo do sukoba sa dvije policijske patrole pred mnoštvom građana.

Savladan je te u lisicama sproveden u policiju u Baurevoj ulici a potom i na Prekršajni sud koji mu je odredio plaćanje kazne u iznosu od 1.000,00 kn a nakon čega je pušten.

Upitan za komentar po izlasku iz zgrade suda, Bukovac je izjavio da je tražio da ga zastupa odvjetnik Nobilo a što je ovaj odbio, no zastupanje su prihvatili iz odvjetničkog ureda Prodanović-Sloković a koji su odlučili zastupati pro-bono.

Ujedno, zatražio je da mu se obraćamo nadimkom “prva lasta” te rekao da će angažirati PR agenciju Manjgura jer sljedeći put dolazi s 1000 momaka a to ipak traži medijski planiran događaj.

Ponovno je izvrijeđao HDZ-ovce, te pozdravio sve hrvatske specijalce, kako kaže, starim hrvatskim pozdravom – Za dom spremni!

Facebook Komentari