Šah – mat: Davor Šuker je pobijedio u utrci za šefa HNS-a, game ower

FOTO: HNS
Ad

Iako procedura skupljanja potpisa potpore za kandidaturu za izbor predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza još traje, a rok za prikupljanje je 7. prosinca, Večernji list doznaje kako je već sada poznato tko će biti pobjednik na izbornoj skupštini koja je zakazana za 22. prosinca.

Tako će HNS u novom mandatu voditi dosadašnji predsjednik Davor Šuker!

Kako neslužbeno doznaje Večernji list, njega će podržati četrnaest od dvadeset jednog županijskog saveza. Riječ je o sljedećim savezima: Osječko-baranjski, Brodsko-posavski, Požeško-slavonski, Virovitičko-podravski, Bjelovarsko-bilogorski, Međimurski, Varaždinski, Krapinsko-zagorski, Karlovački, Sisačko-moslavački, Šibensko-kninski, Istarski i savez Zagrebačke županije, dok ga za predsjednika predlaže Zagrebački nogometni savez.

Dakle, jedini protukandidat, Dario Šimić, neće se moći niti kandidirati za izbor budući da mu je za to potrebna potpora saveza koji ga predlaže za predsjednika te još najmanje osam županijskih ogranaka.

Kako Šimić neće prikupiti dovoljan broj potpisa, Šuker će moći otvoriti šampanjac i prije izbora 22. prosinca, piše Večernji.

Facebook Komentari