Peternel prokomentirao društvena zbivanja: Crveni masovno prijavljuju fejs administratoru plave, predci su im isto radili, samo što je administrator bio malo opasniji!

Ad

Igor Peternel iz HHO-a i danas je na svom fb-u prokomentirao društvena događanja.

Crveni masovno prijavljuju fejs administratoru plave. Neke navike su genetski zadane i teško se mijenjaju. Predci su im isto radili, samo sto je administrator bio malo opasniji!, napisao je Peternel aludirajući na veliki broj blokiranih profila na toj društvenoj mreži, uglavnom nakon postova podrške generalu Slobodanu Praljku.

Peternel je prenio i izjavu Žarka Puhovskog:” Pogledajte na sto se sveo SDP- Orsat Miljenić danas je izjavio da već 17 godina tvrdi kako je Haški sud loš sud, a on je u to vrijeme bio šef vladinog ureda za suradnju s Haškim sudom i oko Carle del Ponte trčao kao pudl!
Pa to smo svi gledali na TV ”

Osvrnuo se i na medijske analize:

Mnogi danas analiziraju zašto nam je međunarodni utjecaj nikakav. Članica smo svega, geostrateški smo sjajno pozicionirani, a totalno neutjecajni. Mi suosnujemo sud koji nas kasnije godinama masakrira, mi zatražimo arbitražu na kojoj nas prevare. Nemam dilemu da je to i zato sto nakon Tuđmana u pravilu na sve pozicije biramo razne mediokritete bez ikakvih sadržajnih kvaliteta i državničkih ambicija za velike nacionalne stvari. Sve redom su to “mali ljudi”, kod kuće galamdžije, a u inozemstvu poslušni miševi, zaljubljeni u vlastitu sliku na tv-u novom odijelu, fascinirani autom, vozačem, stražarnicom ispred kuće, naslovnicom Glorije, tapšanjem, ulizivanjem, selfijima i lokalnom moći. Neki su robovi svojih nerealnih ambicija pa im je ova država samo prolazna stanica, a neki drugi su namjerno provodili politiku destrukcije države kao međunarodnog faktora.
Kad sve zbrojiš i oduzmeš, još nam sjajno i ide.

Peternel: Ovo danas je definitivno slom koncepta nelustriranog društva u kojem kojekakvi tipovi desecima godina opstaju u svim vodećim strukturama društva

Facebook Komentari