Bojan Glavašević obrušio se na ministra Krstičevića i konstataciju o hibridnom ratu

Ministar obrane i potpredsjednik Vlade, Damir Krstičević, danas je održao konferenciju za novinare na kojoj se žestoko obrušio na novinara Indexa. Stigle su i prve reakcije na ponašanje ministra, prenosi N1.

Krstičevićevu je pressicu komentirao i SDP-ov Bojan Glavašević.

“Ako kažeš nešto što treba dokazati, onda teret dokaza leži na tebi. Npr., ako kažeš da netko vodi hibridni rat, pa te pitaju tko i kako, ne možeš reći “pitajte njih koji to rade”. A inače, javni interes hibridnim ratom nazivaju oni koji imaju nešto za sakriti ili totalitarni umovi”, napisao je Glavašević na Twitteru.

“Ne znam za vas, ali meni je sablažnjivo da si potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske dozvoljava da s novinarom razgovara kao da je izdajnik i da mu urla da je u Hrvatskoj bio rat i velikosrpska agresija. Jednako kao i to da taj isti čovjek ne razumije osnove navođenja izvora u akademskom radu”, nastavio je Glavašević.

Tu nije bio kraj kritikama SDP-ovca.

“Najgori i najprimitivniji HDZ-ovski čobanluk kakav Karamarko nije smio pripustiti dalje od naplatnih kućica na ulazu u Zagreb, Plenković je pustio u mainstream i u Banske dvore. To ću ga podsjetiti idući put kad se u Saboru bude ljutio na Marasa ili Pernara zbog populizma”, napisao je Glavašević.

“Odurno ponašanje, Za HDZ-ovce ne postoji javni interes, njih to ne zanima i ne razumiju to kao koncept. Interes javnosti za njih je hibridni rat”, poručio je Glavašević na Twitteru.

Ministar Krstičević kaže da se protiv njega hibridno ratuje, evo tko, a zašto – pitajte njih

Facebook Komentari