VIDEO U Samoboru na rallyju natjecateljski automobil udario gledateljicu

Ilustracija
Ad

Djevojka je ozlijeđena nakon što je na nju naletio automobil natjecateljske posade na reli utrci u Samoboru.

Tijekom automobilističke utrke u sklopu Rally Showa Santa Domenica na Savršćaku u Samoborskom otoku u nedjelju oko 13.00 sati došlo je do nesreće kada je automobil naletio na jednu gledateljicu.

Automobil natjecateljske posade Darko Rafaj i Igor Kovačić sa startnim brojem 25 naletio na jednu gledateljicu te je odbacio nekoliko metara, javlja Jutarnji list.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji, dvije djevojke, navodno iz Slovenije, unatoč upozorenju da tijekom utrke ne prelaze stazu, izašle su izvan prostora namijenjenog publici, istrčale su na stazu. Jedna od njih ju je uspjela prijeći, no drugu je zahvatio automobil, što se vidi na snimci.

S obzirom da su na stazi dežurale ekipe Hitne medicinske pomoći, odmah su stigli do ozlijeđene djevojke te su je prevezli.

Utrka je odmah prekinuta, a kako neslužbeno doznaje Jutarnji, djevojka je nakon nesreće bila pri svijesti: zaradila je težak prijelom na nozi.

Kako je rekao direktor utrke Daut Damarija, on, a i suci te drugi video gledatelji vikali su za djevojkama, no one ih nisu poslušale nego su nastavile pretrčavati stazu.

Inače manje od 100 metara od mjesta nesreće samo desetak minuta prije izletjela je mađarska natjecateljska ekipa.

Kako doznaje Jutarnji list, Darku Rafaju, koji je bio u autu koji je naletio na nesretnu djevojku, danas je rođendan.

Facebook Komentari