Mara Tomašević: Jednostavno, neka šute, neka trpe. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno

Mara Tomašević, koja je optužila požeškog HDZ-ovog župana Alojza Tomaševića za nasilje, gostovala je na RTL-u i iznijela iz svog iskustva jednu strašnu istinu.

“Boriti se s nekim tko je jači od vas neće uspjeti. Jednostavno, neka šute, neka trpe. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno”, poslala je zapravo strašnu poruku, jer prijavila je nasilje, a dobila samo probleme.

Najviše joj je zbog djece, zbog koje je godinama šutjela, jer s Alojzom je u braku 37 godina. Za RTL je rekla: “Djeci bih rekla da ih volim isto kao i do sada. Bez obzira kako se završilo ovo sve. Oni će mi biti uvijek na prvom mjestu. Neka se ne ljute na mene, ja sam morala ovako reagirati. Nek mi oproste”.

Na pitanje što bi učinila drukčije, opet iznosi strašnu istinu: “Možda ne bih ni prijavila nasilje, vjerujte mi. Možda. Jer vidim da se ništa ne pokreće. Trpila bih i dalje, kao što sam i prije…”

Pojašnjava i kako žive pod istim krovom, ne komuniciraju i da je to nepodnošljivo, da se sve pretvara u mržnju. “Susrećemo se svaki dan…. Ne smijemo pričati….a pod istim smo krovom, u istoj kući. To je preteško…Ženama bih poručila: šutite i trpite jer boriti se s nekim tko je jači od vas mislim da neće uspjeti. Toga se i ja bojim, da neću uspjeti. Jednostavno neka šute, neka trpe i šute. Očigledno je da je nama ženama tako suđeno”.

Facebook Komentari