VIDEO Grmoja o isprici Jandrokoviću: Mogu i klečati, ako treba i na kukuruzu – ako se prije toga HDZ ispriča za sve svoje afere posljednjih 26 godina

Nakon što su HDZ-ovci od njega zatražili da se ispriča predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću, Mostov Nikola Grmoja organizirao je konferenciju za medije s koje im je poručio da je spreman to napraviti klečeći na kukuruzu ako se prije toga HDZ ispriča za sve svoje afere posljednjih 26 godina.

– Iako smatram da nisam prijetio, spreman sam se ispričati, mogu i klečati, ako treba i na kukuruzu, ali imam nekoliko uvjeta, odnosno razloga zašto bi se oni trebali ispričati prije toga. Zato pozivam premijera da se ispriča zbog Ive Sanadera, Fimi medije, Planinske, predaje Ine Molu, zbog Hypo banke, pozivam Branka Bačića da se ispriča što je nosio torbe u aferi Fimi medija, da se ispričaju zbog Šeksa koji mi je rekao da ću osjetiti gorke trenutke, a upravo je Šeks kum Bačića i vlade svojim nedjelovanjem omogućio da nastane ovakav Agrokor. Pozivam ih da se ispričaju zbog ministra Marića koji je Todorićev projekt u vladi, zbog Kujundžića koji je također dio Todorićeva projekta – nabrajao je Grmoja.

Traži i ispriku zbog odustajanja od Agencije za lijekove, zato što nemamo novca za svu bolesnu djecu, jer su 1999. dali državno jamstvo Agrokoru za inozemni kredit, zbog hrvatskog pravosuđa i presude Tomi Horvatinčiću…

– Neka se ispričaju jer stradavaju mali ljudi, a pravosudnog epiloga nema za bogatije. Neka se ispričaju zbog koncesije na Zlatnom ratu, zbog ministrice Gabrijele Žalac koja je 10 milijuna kuna dala svom poznaniku, zbog nezakonitog gašenja istražnog povjerenstva i prikrivanja istine o Agrokoru, zbog župana optuženog za obiteljsko nasilje, za kojeg kažu da je to unutarnja stvar stranke, za novi prijedlog zakona o arhivima kojim će zatvoriti arhive UDBE… – nastavio je Grmoja nabrajati razloge za ispriku HDZ-a koju očekuje. – Kad se za sve ovo ispričaju, ja sam se spreman ispričati i klečati na kukuruzu ako treba. Predsjednik Sabora je pod velikom opasnošću Grmoje, jedan zastupnik toliko je ugrozio predsjednika Sabora koja je druga najčuvanija osoba da se sazivaju izvanredne presice – ustvrdio je Grmoja, prenosi Večernji.

VIDEO Klub zastupnika HDZ-a tvrdi da je Grmoja počinio kazneno djelo prijetnje, traži najmanje ispriku

Facebook Komentari